top of page
De Schepper Kris

VEILIG LATEN VELLEN VAN BOMEN IN DE OMGEVING VAN VORSELAAR

vellen van bomen

Veilige oplossing voor het vellen van bomen

Als u voor uw eigen woning of bedrijfspand een aangename en efficiënte woon- of werkomgeving wilt creëren, dan is het in sommige gevallen nodig om bomen te vellen. Andere keren is de stormschade aan uw boom onherstelbaar en vormt hij een bedreiging. Of misschien wilt u een exoot uit de weg ruimen om plaats te maken voor de authentieke fauna of flora? Ongeacht uw beweegredenen staan wij voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd is het vakkundig vellen van bomen, ook wanneer die bomen zich op moeilijk bereikbare plaatsen bevinden. We werken steeds op een veilige en gecontroleerde manier.

Ook voor het vellen van overhangende bomen

Met meer dan 25 jaar ervaring in afbraakwerken weet u dat u bij ons goed zit. Onze ervaring in het vak is bovendien erg ruim, waardoor wij zowel kleine als grote afbraakwerken voor u verrichten. Onder kleine afbraakwerken verstaan we bijvoorbeeld het slopen van tuinconstructies, het strippen van oude huizen en het afbreken van gyprocwanden. Grote afbraakwerken omvatten onder andere de afbraak van bijgebouwen, industriële gebouwen en handelspanden. Ook wanneer er asbest in het gebouw aanwezig is, helpen wij u graag verder. We doen dit op een veilige en gecontroleerde manier.

overhangende bomen

Vertrouwen in ons vak

Op ons kunt u dan ook altijd vertrouwen, ongeacht om welke soort afbraakwerken het gaat. We informeren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en de afbraakwerken kostprijs, zodat u precies weet wat er bij de werkzaamheden komt kijken.

De Schepper Kris

WILT U MEER INFO OVER ONZE AFBRAAKWERKEN EN SLOOPWERKEN?

Neem dan snel contact op met De Schepper Kris in Vorselaar en vraag een offerte aan!

bottom of page