top of page
De Schepper Kris

AFBRAAKWERKEN IN VORSELAAR EN OMGEVING

Afbraakwerken

De Schepper Kris is uw partner voor al uw afbraakwerken

Afbraakwerken, of het nu gaat om het slopen van een volledig gebouw of het afbreken van een kleine tuinconstructie, zijn werkzaamheden die u maar beter niet zelf doet. U sloopt best geen steunmuur en gaat als leek maar beter niet aan de slag met een sloophamer. De Schepper Kris in Vorselaar is de specialist die u zoekt. Niet alleen besteden wij de nodige aandacht bij het uitvoeren van veilige sloopwerken, ook bent u zeker van kwalitatieve uitvoering. Van de voorstudie tot het uitvoeren van de afbraakwerken en het opruimen van puin, wij staan steeds voor u klaar.

Afbraakwerken en sloopwerken voor particulieren en professionals

Met meer dan 25 jaar ervaring in afbraakwerken weet u dat u bij ons goed zit. Onze ervaring in het vak is bovendien erg ruim, waardoor wij zowel kleine als grote afbraakwerken voor u verrichten. Onder kleine afbraakwerken verstaan we bijvoorbeeld het slopen van tuinconstructies, het strippen van oude huizen en het afbreken van gyprocwanden. Grote afbraakwerken omvatten onder andere de afbraak van bijgebouwen, industriële gebouwen en handelspanden. Ook wanneer er asbest in het gebouw aanwezig is, helpen wij u graag verder. We doen dit op een veilige en gecontroleerde manier.

Sloopwerken

Vertrouwen in ons vak

Op ons kunt u dan ook altijd vertrouwen, ongeacht om welke soort afbraakwerken het gaat. We informeren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en de afbraakwerken kostprijs, zodat u precies weet wat er bij de werkzaamheden komt kijken.

De Schepper Kris

WILT U MEER INFO OVER ONZE AFBRAAKWERKEN EN SLOOPWERKEN?

Neem dan snel contact op met De Schepper Kris in Vorselaar en vraag een offerte aan!

bottom of page